تحولات لبنان و فلسطین

کتابخانه‌های مؤسسه آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس، در حوزه کتاب و کتاب‌خوانی، مهم‌ترین گنجینه‌های فرهنگ مکتوب در منطقه به شمار می‌آیند.

کتابخانه‌های آستان حسین بن موسی الکاظم(ع) و زیارتگاه شهید مدرس، مهم‌ترین گنجینه‌های فرهنگ مکتوب در منطقه

مدیرعامل مؤسسه آستانه مبارکه حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و آرامگاه شهید آیت‌الله مدرس (ره)، وابسته به سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار ما با بیان این مطلب افزود: این مؤسسه در راستای رسالت عظیم فرهنگی خود، به‌ویژه توسعه و ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی در بین عموم مردم، به‌ویژه قشر نوجوان و جوان پویای جامعه اسلامی، اداره کتابخانه‌های غنی حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) طبس، زیارتگاه شهید مدرس کاشمر و کتابخانه حضرت امام رضا (ع) روستای محمدآباد طبس را برعهده دارد.
 

نگهداری ۱۳۰ هزار جلد کتاب 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی احمدی با بیان این که این کتابخانه‌ها مهم‌ترین گنجینه‌های فرهنگ مکتوب در منطقه به شمار می‌آید، تصریح کرد: با عنایت به وابستگی این مجموعه‌های فرهنگی به آستان قدس رضوی، در حال حاضر ۱۳۰ هزار نسخه کتاب، در زمینه‌های مختلف علوم اسلامی و انسانی در این کتابخانه‌ها نگهداری می‌شود.
وی اظهار کرد: ارائه خدمات در این کتابخانه‌ها به‌صورت قفسه باز، برخورداری از منابع الکترونیکی در واحد سمعی و بصری و امکانات مناسب برای استفاده از خدمات اینترنت با سرعت بالا و خدمات فتوکپی، چاپ، اسکن و رایت و... انجام می‌شود.
 

بیش از ۴۰ هزار عضو فعال

مدیرعامل مؤسسه آستان مبارکه حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و آرامگاه شهید آیت‌الله مدرس (ره) با اعلام این که  بیش از ۴۰ هزار نفر به عضویت این مراکز فرهنگی درآمده و از امکانات فراهم شده بهره‌مند می‌شوند،  ادامه داد: خدمات‌رسانی در بخش‌های مرجع و تحقیق و پژوهش، واحد مطبوعات و کودکان، انجام فعالیت‌های فوق‌برنامه به‌ویژه برگزاری مسابقات فرهنگی و کتاب‌خوانی، همایش‌ها و سلسله‌نشست‌ها، کلاس‌های علوم قرآنی، معارف اسلامی، هنری و ورزشی، مراسم شب‌شعر و … از جمله فعالیت‌های انجام شده در این مجموعه‌ها است.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.